LogoTejani

 

ArrowLeft TEJANI ArrowRight


 

Vrhunska, avtentična, intimna kuharska izkušnja, polna smeha, sproščenega druženja in stkanih prijateljstev ter spominov za celo življenje.
Zavihtite kuhalnico in spoznajte deželo okusov, kjer domišljija ne pozna meja.

Bodite drzni, originalni in kreativni. Bodite Tejani. 

 

Na svoj račun boste prišli tako otroci kot tudi starši. V sprejemnem prostoru se namreč nahaja otroški kotiček, kjer bodo vaši »gavnarčki« lahko ustvarjali, se zabavali in se z vrstniki družili ter osvojili veliko novega znanja. Starši pa si boste lahko oddahnili po napornem dnevu in sami, v paru ali s svojimi otroci pripravili vašo novo najljubšo jed.
Poskrbeli smo tudi za mlade odrasle, ki bodo z našimi delavnicami okrepili samozavest in postali veliko bolj neodvisni.

 


 

Teja Perjet

            

                                                                                                         TejaPerjet

Teja Perjet je študentska leta na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in leta po diplomi namenila delu v marketingu, kjer je delovala na različnih področjih. Kljub temu je njena skrita strast vedno bila in ostaja hrana, kuhanje ter ustvarjanje novih jedi. Želja po lastni restavraciji in srečno naključje ter usoda, v katero vseskozi verjame, sta jo pripeljala do sorodne duše in projekta Tejani, v uspeh katerega močno verjame. Teja je strastna kuharica, obožuje hrano in vse, kar je povezano z njo. Pri pripravi hrane upošteva načela zdrave prehrane, uporablja kakovostne sestavine in je vešča vpripravi okusnega in hkrati zdravega obroka. Redno kuha že 12 let, zadnji dve leti pa se ljubiteljsko ukvarja tudi s peko in pripravo raznovrstnih sladic.
Teja je drzna. Odločila se je za velikanski življenjski korak, za seboj pustila redno službo s polnim delovnim časom, kjer ni izkoriščala svojega potenciala in se posvetila svojim sanjam. Zase pravi, da hrano ne le sanja, ampak tudi čuti, diha in živi. Verjame, da se v življenju vedno zgodi, kar ti je namenjeno.

 

 

 


 

Jani Jugovic

                                                                                                                                  JaniJugovic

 

Jani Jugovic je ljubezen do kuhanja začutil že pri šestih letih, ko je skupaj z babico pripravljal domače specialitete. Prav babica je bila tista, ki ga je vpeljala v svet kuhanja, saj je bilo njeno navdušenje izredno nalezljivo. Vse od takrat kuha z dušo in užitkom. Ves prosti čas nameni ustvarjanju, kreiranju in odkrivanju novih jedi, kjer skozi hrano izraža samega sebe in svoj potencial. Kot kuhar dela že od svojega 14 leta, izkušnje pa si je nabiral v priznanih restavracijah po Sloveniji, kjer je od vajenca pa vse do šefa kuhinje pridobil ustrezne izkušnje in osvojil potrebna znanja. Zadnje leto je posvetil vodenju kuharskih tečajev, kjer je ljudem približeval različno hrano, okuse, začimbe, predvsem pa ljubezen in strast do kuhanja. Njegovi tečaji temeljijo na druženju in kreativnem odkrivanju sveta kuhanja. Njegova preteklost in uporniška mladostniška leta ter želja po pomoči drugim ga motivirajo, da ustvari še nekaj več in mladim omogoči boljše možnosti za delo. V ta namen je nedavno opravil tudi mentorski izpit, saj želi mladini kuhanje resnično približati na povsem novi ravni.
Prav mentorstvo mladini, ki se še išče, je ena od pomembnejših dejavnosti, ki se jim bo Jani posvečal, saj je prepričan, da bodo tudi oni v kuhanju našli izhodišče za boljši jutri.

Na spletni strani www.tejani.si uporabljamo piškotke, ki so potrebni za optimalno delovanje strani. Da bi izvedeli več o pogojih poslovanja in pogojih piškotkov si preberite naše pogoje.

Sprejemam piškotke na tej spletni strani.

EU zakon o piškotkih