TeamBuilding 

 

ArrowLeft TEAM BUILDINGI ArrowRight

 


 

Ste podjetje, ki išče zabavni kuharski team building, kjer se bo vaš tim napolnil z energijo in se ravno prav ogrel, da bo dosegal želene rezultate in dosežke? Tejani ustvari nepozabni korporativni team building dogodek, idealen za praznovanje dosežkov podjetja ali za zabavo strank oziroma poslovnih partnerjev, nagrajevanje zaposlenih, sprejem novih uslužbencev ali zgolj za sprostitev. Z različnimi kuharskimi programi, ki jih ne boste našli nikjer drugje, pomagamo podjetjem zgraditi boljše odnose. 

 

Naši kuharski team buildingi iz vas ustvarjajo neustavljivo zmagovalno ekipo, ki bo z lahkoto dosegala še tako visoko zastavljene cilje.

 


 

TeamBuildingFoto1 TeamBuildingFoto2

 

 

V samo enem dnevu boste o ljudeh, s katerimi delate, izvedeli veliko več, kot v letih, ki ste jih že preživeli z njimi, prav tako pa se boste povezali na povsem novi ravni strokovne intimnosti.

 

Vašo ekipo bo pričakal izbor okusnih predjedi in osvežilne pijače, kateri bo sledil pravi kuharski dvoboj in seveda zabava. Najprej smuknemo v predpasnike, nato si razdelimo delo in ustvarjanje nepozabnih kuharskih mojstrovin se prične. Ko pa se kuhanje konča, se sprostimo in kuharske kreacije tudi ocenimo. Vsak udeleženec odide z novimi kuharskimi sposobnostmi, polnim želodcem in spomini na čudovito preživet čas v družbi novih prijateljev. Vsakemu pa pripada tudi diploma in  naziv Tejani Chefa.

 

Povprasevanje

Na spletni strani www.tejani.si uporabljamo piškotke, ki so potrebni za optimalno delovanje strani. Da bi izvedeli več o pogojih poslovanja in pogojih piškotkov si preberite naše pogoje.

Sprejemam piškotke na tej spletni strani.

EU zakon o piškotkih