LogoKuhanje

 

ArrowLeft KUHARSKI TEČAJI ArrowRight

 


 

 

Prijeten ambient, sproščeno vzdušje in čisti užitek ob pripravljanju inovativnih in okusnih obrokov na izviren in originalen način. Vse to in še več boste spoznali na Tejani tečajih, ki bodo letos izvedeni v sodelovanju s Kuharsko akademijo Zlato polje in so namenjeni tako tistim, ki radi kuhate, kot tistim, ki bi se tega radi naučili.

 

Tejani tečaje smo zasnovali tako, da jedi pripravljate samostojno, a pod našim budnim očesom in seveda ob predhodni podrobni predstavitvi. Tako boste številne tehnike in mojstrske skrivnosti z lahkoto osvojili, kot pravi kuharski mojstri pa jih boste lahko uporabljali tudi doma in pri pripravi drugih jedi. Skupaj bomo ustvarjali, božansko jedli in pili, se učili in pri tem neizmerno zabavali.

 

Naučite se biti originalni. S Tejani.

 


 

 
 
 
         

Meso je zakon

 

Bi se radi naučili vse o mesu in pravilni izbiri le tega. Spoznali boste vse od priprave pa vse do same peke različnih vrst mesa ter tako postali pravi mojstri kuhinje. Naučili se boste tudi sodobne tehnike kuhanja, spoznali različne kuhinjske pripomočke ter si tako doma skrajšali sam čas priprave kot tudi izboljšali vaše jedi. Če meso nikakor ne sme manjkati na vašem jedilniku, tega tečaja nikakor ne smete zamuditi. Družbo pa nam bodo delali pravi Japonski noži iz Oster Rob - kuhinjski noži in seveda pregrešno dobre priloge.                            

mexi-china-1

   

                                      

Datum:  11.3.2016 ob 18h
 
CENA tečaja je samo 49 EUR/osebo!

- celotno izvedbo tečaja
- čisto nov predpasnik, s katerim boste lahko odslej doma ustvarjali svoje mojstrovine
- lično izdelane recepte
- priznanje za osvojeno znanje
- poskrbeli bomo, da tekom tečaja nikakor ne boste žejni (voda, vino, sok)
- vsekakor pa boste domov odnesli in prinesli neverjetno kulinarično doživetje
 
 

 Button

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na meniju:

 

* Svinjska potrebuševina na pisanih pirejih


* Moderno pohan pšanc


* Jagenjčkove kronce z zeliščnim ješprenjčkom


* Perfect burger

 

 
 

Čokolada party

Če ste tudi vi mnenja, da je sladica vrhunec vsakega obroka, potem na tečaju nikakor ne smete manjkati. Popeljali vas bomo namreč v svet popolnih sladic, kjer vladajo neverjetni okusi, predvsem pa čokolada. Bistvo Tejani sladic je, da sladkor ni glavni igralec. Ima le stransko vlogo, v ospredje pa pridejo posamezne sestavine, iz katerih sladico sestavimo, skuhamo, spečemo ali zgolj zmešamo. Na tečaju se boste naučili, kako prihraniti ogromno časa, živcev in slabe volje. Pokazali vam bomo, kako lahkotna je priprava vrhunskih sladic in kaj vse lahko naredimo, če pustimo domišljiji prosto pot. Skupaj z nami se odpravite sladki pustolovščini naproti in posladkajte vaše življenje z najboljšimi Tejani sladicami.       

 

 

                      

856819 125786797602372 995593068 o

   

                                      

Datum:  10.2.2016 ob 18 h
Cena:  49 EUR
 
 

 Button

     

 Na meniju :

 

* Čokoladni souffle 


* Sacher tortica v kozarcu


* Trojna čokolada


* Hitra čokoladna tortica

 

Na spletni strani www.tejani.si uporabljamo piškotke, ki so potrebni za optimalno delovanje strani. Da bi izvedeli več o pogojih poslovanja in pogojih piškotkov si preberite naše pogoje.

Sprejemam piškotke na tej spletni strani.

EU zakon o piškotkih