ArrowLeft PRAVNO OBVESTILO ArrowRight

Vse pravice na spletni strani in pripadajočim podstranem na naslovu www.tejani.si (v nadaljevanju spletno mesto ali spletišče) so pridržane. Informacije in gradiva na spletnem naslovu www.tejani.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine lastnika domene in spletne strani (v nadaljevanju lastnik) ali pravnih subjektov, katerih vsebine so vključene v/na spletnem mestu.

 

1. Omejitev odgovornosti

 

Vsi uporabniki uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Niti lastnik, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Lastnik tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletnega mesta, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njegove uporabe. Lastnik ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe Spletišča.

 

Lastnik lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila ter ob tem ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

 

2. Omejitev uporabe informacij in gradiv

 

Informacije in gradiva, ki so prikazana na spletnem mestu, lahko uporabljate za vašo osebno, domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljena je uporaba in tiskanje informacij ter gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na spletnem mestu ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletnega mesta za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

 

Lastnik ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost lastnika za vse primere izključena.

 

To pravno obvestilo lahko lastnik kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru redne uporabe spletnega mesta spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

 

3. Prijava na kuharske tečaje in delavnice

 

Prijava na tečaj je mogoča zgolj na podlagi popolne in pravilno izpolnjene prijavnice do zapolnitve mest. Ob prijavi mora udeleženec vplačati znesek cene delavnice na TRR organizatorja. Če udeleženec iz kateregakoli razloga odstopi od prijave najkasneje 7 dni pred pričetkom tečaja, je upravičen do vračila dela vplačane prijavnine v znesku 50 % vrednosti tečaja. Če iz kateregakoli razloga odstopi od prijave v zadnjih 7 dneh pred pričetkom tečaja, je organizator upravičen zadržati celotno že vplačano prijavnino. Odstop od prijave mora biti podan v pisni obliki. Če je posameznik upravičen do povrnitve dela prijavnine, mu ga organizator v roku 15 dni po prejemu pisnega odstopa od prijave nakaže na TRR, ki ga mora navesti v odstopni izjavi. Če organizator iz kateregakoli razloga tečaja ne izvede, je dolžan udeležencu povrniti celoten znesek prijavnine z zakonskimi zamudnimi obrestmi od dneva vplačila dalje. Organizator si pridržuje pravico do manjših sprememb programa.

 

4. Varstvo podatkov

 

Lastnik lahko avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Lastnik podatke o obiskanosti spletnega mesta uporablja za lastne potrebe.

 

Lastnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.

 

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

 

5. Varovanje zasebnosti

 

Log datoteka

 

Tako kot veliko drugih spletnih strani, tudi na www.tejani.si uporabljamo t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o IP naslovu, vrsti brskalnika, podjetja ki vam ponuja internet (ISP), oznako datuma in časa, vstopne in izstopne strani in število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

 

Piškotki (Cookies)

 

Spletna stran www.tejani.si uporablja piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

 

DoubleClick DART piškotek

 

- Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.tejani.si.

- Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www.tejani.si in drugih spletnih strani

- Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

 

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci so med drugim tudi: Google Adsense

 

Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, ki se prikazujejo na www.tejani.si, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

 

Spletna stran www.tejani.si nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje.

 

Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev. Pri www.tejani.si ne moremo vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne moremo vplivati na njihovo politiko zasebnosti.

 

Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

 

6. Ceniki

 

Cene na spletnem mestu so brez DDV – ob njegovem zagonu nismo zavezanci za DDV. Cene se lahko menjajo kadarkoli s strani lastnika brez predhodnega obvestila. Slike izdelkov ali storitev so lahko simbolične. Lastnik spletnega mesta ne odgovarja za cene njegovih partnerjev, ki nudijo svoje storitve preko spletne mesta lastnika.

 

7. Blog

 

Obvestilo se nanaša na uporabo tujih blagovnih znamk na tej spletni strani. Nekatera imena produktov, omenjena na tej spletni strani, so blagovna znamka ali zaščitena blagovna znamka, ki pripada njenemu lastniku. Imena so uporabljena z namenom identifikacije teh produktov. Blog je pod-stran spletne strani Tejani. Upravitelji in lastnik spletne strani ne prevzemata nobenih odgovornosti za uporabo vsebin na spletnem mestu in pod-strani Blog. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Upravitelji in lastnik spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, bodisi materialno ali nematerialno, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v vsebini. Vsebina v Blogu je le osebno mnenje avtorjev in ne odraža mnenja lastnikov blagovnih znamk, podjetij in produktov, omenjenih v Blogu.

 

Upravitelji in lastnik ne prevzemata nikakršne odgovornosti za komentarje obiskovalcev. V primeru, da komentarji vsebujejo neprimerne vsebine, ki spodbujajo k nasilju, nestrpnosti, imajo obliko pornografskih vsebin ali nedogovorjene promocije, si lastnik in upravitelji pridržujejo pravico, da komentar po objavi izbrišejo. Neposredno in posredno oglaševanje tujih, konkurenčnih in nekonkurenčnih strani, pred predhodnega pisnega soglasja lastnika spletne strani, ni dovoljeno.

 

Vsa vsebina, tekstovni, grafični material in povezave na pod-strani Blog in njegovih pod-straneh je zgolj informativne narave in ne odražajo mnenja partnerjev in ostalih navedenih subjektov ter oseb, navedenih v vsebini.

 

Vse objave in vsebina je last avtorja in se ne sme uporabljati brez predhodnega dogovora z avtorjem.

 

Spletno mesto avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Avtor te strani podatke o obiskanosti na elektronskem naslovu uporablja izključno za lastne potrebe in ne posreduje tretjim ali pravnim osebam.

Na spletni strani www.tejani.si uporabljamo piškotke, ki so potrebni za optimalno delovanje strani. Da bi izvedeli več o pogojih poslovanja in pogojih piškotkov si preberite naše pogoje.

Sprejemam piškotke na tej spletni strani.

EU zakon o piškotkih